Évközi 6. vasárnap
2020. február 16.

1) Csütörtökön fél 3-kor a dozmati és a toronyi nyugdíjas klub tagjai vidám farsangi összejövetelen találkoznak a toronyi Művelődési Házban.

2) Csütörtökön este fél 7-kor a Séi Egyházközségi Képviselőtestület tagjait várom gyűlésre a toronyi Plébánia Hivatalban.

3) Jövő szombaton – este 6 –tól egyházközségi batyus bált tartunk a toronyi Sport Csarnokban. Tombola felajánlást elfogadunk, amelyet kérünk, hogy a bál helyszínére hozzatok el. A bálba jegyeket és támogató jegyeket a csütörtöki fogadóórával bezárólag lehet vásárolni. Belépés este fél 6-tól lehetséges. A bál megnyitója 6-kor lesz, s ezt követően kezdődik a műsor. Előkészületeket szombaton délelőtt 9-tól tesszük meg a Sport csarnokban, az elpakolás vasárnap 11-kor lesz. Mivel a bál tiszta bevételét a résztvevők arányának megfelelően a 4 falu között osztjuk szét, így kérem, hogy aki teheti az előkészületi és a bál utáni rendrakásban is vegyen részt mind a 4 községből.

4) Az egyházközségi bál miatt jövő szombaton az előesti szentmise Bucsu községben délután 4-kor kezdődik.

5) Jövő hétvégén az ország valamennyi templomában perselyadományunkat jó szívvel adjuk a katolikus iskolák javára!

6) Püspök atya kérése, hogy az egyházközségi tagok vegyenek részt lelkigyakorlaton, ennek a kérésnek eleget téve, az egyházközségi tagokat és családtagjaikat is szeretettel várom február 29-én szombaton délután 3 és 5 óra között, valamint vasárnap délután 3 és 5 óra között a toronyi Művelődési Házba, a lelkigyakorlatos összejövetelt Dr. Füzes Ádám atya vezeti.

 

Copyright © 2011. H&Z