Évközi 13. vasárnap
2020. június 28.

1) Ma délután 5 órakor Torony község hegyi zarándoklata van, amelyre plébániánk híveit szeretettel hívjuk és várjuk! Rossz idő esetén az imádságot a toronyi templomban tartjuk meg.

2) Elsőpénteken este fél 7-től gyóntatás lesz a toronyi templomban.

3) Jövő vasárnap elsővasárnap van. A Rózsafüzér Társulat ½ 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban, Bucsuban pedig a fatimai imacsoport végzi majd kilencedét. Perselyadományunkat jövő hétvégén a templomok javára adjuk.

4) „Szent II. János Pál pápaságának története bélyegeken és képeslapokon” c. kiállítás megnyitó lesz a Szombathelyi Püspöki Palotában kialakított Látogatóközpontban, kedden délután 5 órakor. Az eredeti elképzelés szerint a megnyitó 2020. május 18-ára, a Szentatya 100. születésnapjára esett volna. A járványhelyzet miatt ez a terv meghiúsult, ezért az időpont a mostani keddre módosult. A megnyitóra mindenkit szeretettel várunk, a kiállítás október elejéig megtekinthető.

5) A novemberi színházra 85-en jelentkeztek az előadás nem szombaton délután 3-kor, hanem vasárnap november 15-én délután 3-kor lesz. Ezt megelőzően a Lébényi templomot tekintenénk meg, ahol a vasárnapi szentmisén részt vennénk. Akinek a szombati időpont helyett a vasárnapi időpont nem megfelelő, kérem, most a szentmise után jelezze a sekrestyében. A jelentkezők listáját kifüggesztettük a hirdető táblára. Jegyeket augusztus 6-án, csütörtökön a délutáni fogadóóra keretében lehet majd átvenni a Plébánia Hivatalban délután 4 és 6 között. A jegy ára 5.100 ft.

6) Az esztendő feléhez érkeztünk, kérem, hogy aki teheti a Szent István kora óta tartó kötelezettségnek az egyházi adó befizetésével tegyen eleget!

7) Július 1-től augusztus 1-ig szabadságon leszek, plébániánk területén a lelkipásztori teendőket Brenner József nagyprépost, ny. püspöki helynök illetve Óra Krisztián atya látják el, bármilyen hivatalos ügyben őket lehet értesíteni.

 

Copyright © 2011. H&Z