Évközi 30. vasárnap
2020. október 25.

1) Jövő szombaton a bérmálkozók oktatása folytatódik a toronyi templomban 10 órakor.

2) Jövő vasárnap – november 1-jén – mindenszentek ünnepe lesz. Bucsuban szombaton 6- kor lesz az elővételezett Mindenszenteki szentmise, amelynek végén elvégzem a halottakért szóló lucernáriumot, majd a szentmise után a temetőben koszorúkat helyezünk el, majd megáldom az új síremlékeket. Dozmaton 8-kor lesz a szentmise, majd elvégzem a halottakért a lucernáriumot, majd a temetőben imádkozunk meghalt szeretteinkért. Koszorút helyezünk el a papi sírokon és az anyakeresztnél, ezt követően megáldom az új síremlékeket. Toronyban az ünnepi szentmise délelőtt fél 10-kor kezdődik. Ezt követően elvégezzük a halottakért a lucernáriumot, majd a temetőben imádkozunk meghalt szeretteinkért. Koszorút helyezünk el a papi sírokon és az anyakeresztnél a toronyi és az óndódi temetőben is. Toronyban a sírkőszentelést Mindenszentek ünnepén 11-kor a toronyi temetőben, fél 12-kor pedig az óndódi temetőben végzem el. Sében 11-kor lesz a szentmise, ezt követően elvégezzük a halottakért a lucernáriumot, majd a temetőben imádkozunk meghalt szeretteinkért, és megáldjuk az új síremlékeket.

3) Mindenszentek ünnepén november 1-től- 30-ig teljes búcsú nyerhető a következő feltételekkel:
- a temető látogatása ájtatos lélekkel és ima a meghaltakért
- gyónás, áldozás, imádság a pápa szándékára ( Hiszekegy, Miatyánk, Üdvözlégy).
Mindenszentek ünnepe parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel kötelező!

4) Jövő vasárnap perselyadományunkat minden községben a templom javára adjuk, s a Rózsafüzér Társulat délután fél 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban.

5) Az új képviselőtestületek tagjai, mandátumuk 2020. november 22 - 2025. november 22-ig tart:

6) Bucsu: Antoniné Magyar Eszter, Borsits András, Czank András, Földes Tihamér, Gál-Binger Lívia, Imre Ádám, Nagyné Németh Éva, Magyar Ákos, Magyar Péter, Prisznyákné Horváth Csilla, Pomogovics Gyula.

7) Dozmat: Csányi Attila, Hoós Roland, Nagy Ferencné, Rozmán Jánosné.

8) Sé: Bolla Norbertné, Fritzné Zax Ildikó, H. Pezenhófer Brigitta, Kövér Károly, Pezenhófer György, Poór Sarolta, Sörös István, Szentgyörgyi Adrienn, Székely Edgár, Takács Lajosné, Vargáné Hajas Renáta, Vörösné Adler Erika.

9) Torony: Bódi Zsolt, Devecseri Gábor, Horváth Gáborné, Kelemen János András, Kámán Sándorné, Kissné Kovács Ilona, Kovácsné Ozsvárt Mónika, Németh Ferencné, Németh Istvánné, Poór József, Unger Imre, Zentai Miklós.

 

Copyright © 2011. H&Z